Föreläsning och presentation av bok

Varmt välkomna onsdagen den 18 februari kl. 18.30 till ett föredrag på engelska om” Den rumänska kyrkans sångtraditioner” av Andrei Constantin som också ansvarar för musiken i ortodoxa gudstjänster på rumänska och engelska i Uppsala. Platsen är Katarinaskolans Cafeteria, Nedre Slottsgatan 8.

Varmt välkomna till presentation av ny bok! Efter söndagens Liturgi (22/2) på serbiska i Salabacke kyrka presenterar moder Cristodoli den nyutkomna och av henne översatta Helige Porphyrios liv och tankar. Naturligtvis är detta också ett tillfälle att införskaffa boken, en modern klassiker som också finns i engelsk översättning med titeln Wounded by Love: the Life and Wisdom of Elder Porfyrios. Liturgin i Salabacke kyrka börjar kl. 10.00. Se nedan för mer information.