Hittills planerade gudstjänster utöver de regelbundna samt hittills ändrade gudstjänsttider. Annonseringar av ändringar kan gälla både de regelbundna och extrainsatta.

Hittills ändrade gudstjänsttider

 

Bikt börjar erbjudas från 8:30 inför liturgin den 30/10 i Sankta Maria kyrka.

 

 

 

Onsdag den 13 oktober, kl. 18:00 vesper och kl. 19:00 bikt (engelska, rumänska och svenska), Ärevördiga Paraskeva av Iași samt Martyrerna Nazarius, Kelsios, Gervasius och Protasius av Milano, Gode Herdens kapell (Ulleråkersvägen 40A)

 

Söndag den 17 oktober, kl. 9:00 morgongudstjänst och kl. 10:00 liturgi (grekiska och svenska), Det Sjunde Ekumeniska Konciliets Söndag, Profeten Hosea, Ärevördige Martyren Andreas av Kreta samt Heliga Martyrerna Kosmas och Damianos av Arabien, Aposteln Pauli kyrka (Sysslomansgatan 46)

 

Söndag den 24 oktober, kl. 9:30 bikt (serbiska och svenska) och kl. 10:00 liturgi (kyrkoslaviska och serbiska), 18:e Söndagen efter Pingst, Fäderna vid det sjunde ekumeniska konciliet; Aposteln Filippos, en av de sju diakonerna samt Helige Theofanes, bekännaren, Salabackekyrkan (Lästmakargatan 7B)

 

Tisdag den 26 oktober, kl. 18:00 vesper och kl. 19:00 bikt (engelska, rumänska och svenska), Stormartyren Demetrios den myrraflödande, Gode Herdens kapell (Ulleråkersvägen 40A)

 

Lördag den 30 oktober, kl. 8:30 bikt (ryska och svenska) och kl. 9:30 liturgi (kyrkoslaviska och ryska), 19:e Lördagen efter Pingst, Profeten Hosea, Ärevördige Martyren Andreas av Kreta samt De oegennyttiga Kosmas och Damianos, Sankta Maria kyrka (Stenhagsvägen 201)

 

Söndag den 21 november, kl. 9:30 bikt (serbiska och svenska) och kl. 10:00 liturgi (kyrkoslaviska och serbiska), 22:a Söndagen efter Pingst samt Ärkeängeln Mikael och alla okroppsliga krafters samlingsfest, Salabackekyrkan (Lästmakargatan 7B)

 

Söndag den 19 december, kl. 9:30 bikt (serbiska och svenska) och kl. 10:00 liturgi (kyrkoslaviska och serbiska), 26:e Söndagen efter Pingst samt Helige Nikolaos undergöraren, Ärkebiskop av Myra i Lykien, Salabackekyrkan (Lästmakargatan 7B)

 

Fredag den 7 januari, kl. 9:30 bikt (serbiska och svenska) och kl. 10:00 liturgi (kyrkoslaviska och serbiska), Jesu Kristi födelse, Salabackekyrkan (Lästmakargatan 7B)